Kvalitné, viacjazyčné SEO články priamo pre váš blog

Nakŕmte váš blog SEO článkami, ktoré vás vystrelia na prvé miesto Google vyhľadávania. Naše vyladené prompty sa postarajú o základnú štruktúru a prvý návrh článku. Následne text prejde rukami copywriterov a prekladateľov, aby ste autenticky oslovili publikum v rôznych jazykoch.
Translata ilustrácia - umelá inteligencia

Je služba tvorby viacjazyčného obsahu pre mňa?

Či už ste reklamná agentúra alebo etablovaná spoločnosť, tvorba viacjazyčného obsahu je pre vás, ak...

Ako to funguje
Nemáte čas na budovanie rozsiahleho blogu

Nemáte čas na to, aby ste vašich nových či existujúcich zákazníkov zásobovali pravidelnými článkami.


Nemáte rozpočet na full-time copywriterov a prekladateľov

Nechcete investovať do ďalšieho zamestnanca, lebo by ste ho nevedeli využiť naplno. My sme k dispozícii vždy, keď nás potrebujete. Pretavíme vaše myšlienky do blogov či webstránok aj v 5 jazykoch v priebehu pár dní


Nie ste spokojný s kvalitou AI výstupov

Váš blog nie je priestor na prvoplánové bláboly umelej inteligencie. Taktiež nemáte čas na to, aby ste strávili pol dňa promptovaním. Translata má pre vás riešenie v podobe tvorby viacjazyčného obsahu. Základom je kvalitný zdroj, ktorý následne prekladáme do vami zvolených jazykov.


3 000+ slov, vaše témy, viac ako 70 jazykov

Čo zahŕňa tvorba viacjazyčného obsahu?

Logo Eurococ
Logo Isadore
Logo ZAJO
Logo Dedoles
Logo WOOX

Blog ako výnosná investícia

 

Spravte z vášho blogu spoľahlivý zdroj informácií. Vystreľte na prvú stranu výsledkov vyhľadávania a udávajte tempo vďaka kvalitným SEO článkom. Pravidelný, cenovo dostupný, viacjazyčný obsah. To je recept na rast vašej značky doma aj v zahraničí.

Tvorba viacjazyčného obsahu „3v1“

V rámci viacjazyčnej tvorby obsahu získate 3 služby v 1:

  1. • Lokalizovaný obsah
  2. • SEO optimalizácia článkov
  3. • Prispôsobenie štýlu komunikácie vašej značke

 

Chcem ponuku
AKO FUNGUJE SLUŽBA TVORBY VIACJAZYČNÉHO OBSAHU

Tvoríme články, ktoré sa dostanú na prvú stranu Google vyhľadávania

Pracujeme s kľúčovými slovami, ktoré fungujú pre konkrétne trhy a cieľové jazyky. Články následne adaptujú naši copywriteri a prekladatelia tak, aby bol aj v ostatných jazykoch zachovaný váš štýl komunikácie a kľúčové slová. Texty vďaka tomu oslovia ideálnych zákazníkov aj v zahraničí.

Tvoríme SEO články na základe overeného know-how

Používame overenú štruktúru, ktorá zaručí, že sa váš blog dostane na prvú stranu výsledkov Google vyhľadávania. Dobre postavený a vyplnený brief nám pomôže vyladiť AI modely tak, aby výsledok zodpovedal vaším očakávaniam. Získate články, ktoré sú ušité na mieru vaším kľúčovým slovám, vyhovujú Google algoritmu a riešia konkrétne problémy vašich klientov. Takto detailne vypracované články z vás spravia autoritu v danej oblasti.

Premyslené nadpisy

Každý nadpis posudzujeme podľa nasledovných kritérií: relevantnosť, SEO optimalizácia a zhoda s tým, čo vaši klienti vyhľadávajú. Takto sa vaše články rýchlejšie dostanú na prvú stranu Google vyhľadávania. Váš blog vám tak bude generovať návštevnosť a leady na domácom aj zahraničnom trhu. A to všetko bez drahých a zdĺhavých analýz kľúčových slov a SEO konzultácií.

Články prispôsobujeme podľa vyplneného briefu, vašej stratégie a tónu komunikácie vašej značky

SEO nie je všetko. S briefom pracujeme v každej fáze – od výberu kľúčových slov až po preklad. Vďaka tomu sú články jedinečné a ušité na mieru vašej značke a čitateľom. Od nadpisu až po posledné CTAčko.

Využite naše know-how naplno

Ušetrite čas a peniaze vďaka nástrojom, ktoré pre vás vytvoria fungujúci a hodnotný obsah. Vy sa tak môžete sústrediť na iné aspekty vášho podnikania. Naši prekladatelia a copywriteri doťuknú kritických 10 % – dodajú vašim textom tú správnu emóciu, pretkajú texty reálnymi príbehmi a prispôsobia vyjadrovanie vášmu štýlu. Z vášho blogu sa tak stane nástroj pre rast celej firmy.

Logo EUATC
Logo GALA
Logo tekom Europe